Roses één van de favoriete bestemmingen van degenen die de Costa Brava bezoeken

Roses is een van de favoriete bestemmingen van diegenen die het plezier hebben de regio Alt Empordà te bezoeken, deze stad en haar omgeving laten u genieten van de paradijselijke mediterrane stranden van de Costa Brava, spectaculaire natuurlijke omgevingen en bezienswaardigheden van cultureel belang.

De stranden en baaien zijn ongetwijfeld de belangrijkste attractie van deze stad; Zelfs zonder te hoeven ontsnappen aan de stedelijke situatie, kunt u genieten van het strand van Roses, een natuurlijke ruimte van 1800 meter met zeer wit en fijn zand en transparante en kalme wateren; ook heeft dit strand alle diensten om ervoor te zorgen dat u het meest kunt genieten tijdens uw verblijf.

Heel dichtbij Roses ligt Punta Beach, meer dan een halve kilometer lange en kalme en zeer ondiepe wateren, waardoor het een ideale plek is om te genieten met het hele gezin, het strand van Palangres, ook zeer dicht bij deze stad gelegen. Het biedt de mogelijkheid om te genieten van de zon en de zee, evenals een picknick met familie en vrienden.

Deze stranden bieden ook de mogelijkheid om een ​​breed scala aan watersporten te beoefenen, zoals duiken, snorkelen, kajakken, surfen en windsurfen; evenals volleybal en strandvoetbal, daarnaast hebben veel van de stranden van de Costa Brava verschillende speeltuinen.

Andere mogelijkheden voor degenen die Roses bezoeken, is genieten van de prachtige natuurlijke ruimtes die deze Catalaanse regio biedt; een van de favorieten van toeristen is de wandeling door de kliffen die deze stad met de stad Cadaqués scheiden.

Een rondleiding waarbij we de kustlijn van het natuurpark Cap de Creus kunnen bekijken, waar u midden in deze spectaculaire rotsformaties prachtige baaien van de Middellandse Zee bevindt.